You are here:
SKU: E-50

Dream

129,00 lei239,00 lei

Descoperă Pigmentul de Buze „Dream” de la Biotek, o nuanță strălucitoare și vibrantă de cireș. Cu o nuanță din gama rece, acest pigment este perfect pentru a contura și umple buzele, oferind un rezultat impecabil. Nuanța „Dream” este iubită și recomandată cu căldură de tehnicienii specializați și clientele noastre.

Acest pigment este un vis de vară materializat, iar acum îl poți avea la îndemână în variantele de 7 ml și 18 ml. Pigmentul de buze „Dream” de la Biotek este potrivit atât pentru machiajul permanent, cât și pentru microblading. Cu o formulă concentrată, acesta asigură o acoperire completă și o retenție a culorii de lungă durată.

Toate culorile BIOTEK sunt create în Italia, utilizând materii prime de cea mai înaltă calitate. Suntem mândri să fim un brand vegan și să nu efectuăm teste pe animale. Respectăm în totalitate cele mai riguroase reglementări europene și americane, ceea ce înseamnă că poți utiliza cu încredere produsele noastre.

Transformă-ți buzele cu Pigmentul de Buze „Dream” și adaugă o notă de strălucire și vitalitate machiajului tău!

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: