You are here:
SKU: E-55

Flower

129,00 lei239,00 lei

Descoperă Pigmentul de Buze „Flower” de la Biotek, o nuanță nude cu un subtil accent de piersică. Această nuanță te va duce cu gândul la petalele catifelate din timpul înfloririi, aducând o notă de căldură și naturalețe buzelor tale.

Pigmentul este recomandat pentru diferite lucrări de buze, precum contur, umplere totală și pudrare, datorită conținutului său subtil de roz. Este cea mai populară culoare pentru crearea unei buze naturale și a unei linii de buze naturale, dar poate fi și o opțiune excelentă pentru adăugarea de opacitate la culorile naturale ale buzelor.

Disponibil în recipiente de 7 ml și 18 ml, Pigmentul „Flower” de la Biotek vă permite să creați buze frumoase și naturale, iar ambalajul fără aer vă asigură că nu veți risipi nici o picătură din acest pigment de înaltă calitate.

Toate culorile BIOTEK sunt create cu materii prime de cea mai înaltă calitate și sunt produse integral în Italia. Suntem mândri să fim vegani și să nu testăm produsele pe animale. Respectăm cele mai riguroase reglementări, astfel încât poți folosi produsele noastre cu încredere.

Transformă-ți buzele cu Pigmentul de Buze „Flower” și adaugă o notă subtilă de piersică pentru un look natural și fermecător!

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: