You are here:
SKU: E-56

Kelly

127,00 lei237,00 lei

Descoperă Pigmentul de Buze „Kelly” de la Biotek, o nuanță clasică în culoarea roșu-cărămiziu. Acest pigment este des utilizat pentru pigmentarea buzelor și oferă o acoperire de înaltă calitate. Cu o retentție de culoare minunată, „Kelly” este alegerea perfectă pentru un look elegant și permanent.

Pigmentul „Kelly” este recunoscut pentru puterea sa mare de acoperire și pentru tonul clasic pe care îl aduce. Este o nuanță de roșu-cărămiziu care emană eleganță și stil și poate fi purtată cu încredere.

Disponibil în recipiente de 7 ml și 18 ml, Pigmentul „Kelly” vă permite să creați buze perfecte și să le păstrați vibrante pentru mai mult timp. Ambalajul practic fără aer vă asigură că nu veți risipi nici o picătură din acest pigment de înaltă calitate.

Toate culorile BIOTEK sunt create cu materii prime de cea mai înaltă calitate și sunt produse integral în Italia. Suntem mândri să fim vegani și să nu testăm produsele pe animale. Respectăm cele mai riguroase reglementări europene și americane, astfel încât poți folosi produsele noastre cu încredere.

Transformă-ți buzele cu Pigmentul de Buze „Kelly” și adaugă o notă de eleganță și stil machiajului tău!

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: