You are here:
SKU: E-45

BIOTEK Super Model

124,00 lei237,00 lei

Descoperă Pigmentul de Buze Super Model BIOTEK, o nuanță elegantă și rafinată din gama neutră cu subtonuri vibrante de zmeură. Această nuanță combină maroul roz opac pentru a crea un efect superb. Pigmentul „Super Model” este ideal pentru acoperiri și umpleri totale, adăugând o notă sofisticată machiajului tău.

Disponibil în recipiente de 7 ml și 18 ml, pigmentul de buze Super Model BIOTEK este potrivit atât pentru machiajul permanent, cât și pentru microblading. Ambalajul său practic fără aer vă permite să utilizați fiecare picătură fără risipă.

Toate culorile BIOTEK sunt create cu materii prime de înaltă calitate și sunt produse integral în Italia. Suntem mândri că suntem vegani și că nu testăm produsele pe animale. Respectăm cele mai riguroase reglementări europene și americane, astfel încât poți folosi produsele noastre cu încredere.

Transformă-ți buzele cu Pigmentul de Buze „Super Model” și adaugă o notă de eleganță și rafinament machiajului tău!

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: