You are here:
SKU: E-53

Summer

137,00 lei247,00 lei

Descoperă Pigmentul de Buze „Summer” de la Biotek, o nuanță strălucitoare care se situează undeva între roz și roșu. Contrar numelui, această nuanță face parte din gama rece, oferind luminozitate și vitalitate buzelor tale. Cu o formulă foarte concentrată, acest pigment asigură un retuș ușor și rapid, menținându-și prospețimea și intensitatea de-a lungul timpului.

Vara este anotimpul preferat al multora, iar acest pigment va aduce o notă irezistibilă machiajului tău. Pigmentul de buze „Summer” de la Biotek este potrivit atât pentru machiajul permanent, cât și pentru microblading. Poți alege între variantele de 7 ml și 18 ml, astfel încât vei avea suficient produs pentru crea buzele perfecte.

Toate culorile BIOTEK sunt create cu materii prime de înaltă calitate și sunt produse integral în Italia. Suntem mândri să fim vegani și să nu testăm produsele pe animale. Respectăm cele mai riguroase reglementări europene și americane, astfel încât poți folosi produsele noastre cu încredere.

Transformă-ți machiajul cu Pigmentul de Buze „Summer” și bucură-te de buzele pline de vitalitate și strălucire!

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: