You are here:
SKU: E-44

BIOTEK Lollipop

124,00 lei237,00 lei

Descoperă Lollipop BIOTEK o nuanță intermediară de roz-violet cu o temperatură rece. Această nuanță este perfectă și versatilă, potrivită pentru orice ocazie. Cu un aer regal, „Lollipop” atrage priviri și impune respect, dar și o atracție subtilă.

Pigmentul pentru buze Lollipop Biotek este ideal pentru machiajul permanent și microblading. Poți alege între două dimensiuni, 7 ml pentru testare și 18 ml pentru utilizare îndelungată. Pigmenții BIOTEK sunt ambalați în recipiente practice fără aer, care asigură utilizarea până la ultima picătură, evitând risipa.

Cu conformitatea la regulamentele REACH și RESAP, „Lollipop” respectă cele mai înalte standarde europene și americane. Este un produs vegan și nu este testat pe animale.

Alege „Lollipop” pentru buzele tale și adaugă o notă elegantă și atrăgătoare machiajului tău permanent. Cu această nuanță versatilă și atrăgătoare, vei străluci în orice moment!

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: