You are here:
SKU: E-58

Fashion

129,00 lei239,00 lei

Descoperă Pigmentul de Buze „Fashion” de la Biotek, o nuanță puternică și adâncă care oferă tonuri de cireșe negre. Această nuanță evocă fructe coapte la maturitate și emană o eleganță deosebită. Culoarea „Fashion” a fost în trecut un simbol al aristocrației și astăzi poate conferi detinătoarei sale o atenție specială din partea admiratoarelor.

Pigmentul „Fashion” este perfect pentru pigmentarea buzelor, oferind o nuanță profundă și vibrantă. Cu el, poți obține buze cu adevărat elegante și seducătoare.

Disponibil în recipiente de 7 ml și 18 ml, Pigmentul „Fashion” vă permite să creați machiajul perfect al buzelor. Ambalajul practic fără aer vă asigură că nu veți risipi nici o picătură din acest pigment valoros.

Toate culorile BIOTEK sunt create cu materii prime de înaltă calitate și sunt produse integral în Italia. Suntem mândri că suntem vegani și că nu testăm produsele pe animale. Respectăm cele mai riguroase reglementări europene și americane, astfel încât poți folosi produsele noastre cu încredere.

Transformă-ți buzele cu Pigmentul de Buze „Fashion” și adaugă o notă de eleganță și stil machiajului tău!

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: