Eliza Nae Academy

Alege să faci primii tăi pași în lumea dermopigmentării cu ajutorul profesionist oferit de către Eliza Nae Academy!

Artiștii

ELIZA NAE

MASTER TRAINER INTERNAȚIONAL

Artist de succes recunoscut atât în Romania, cât și în intreaga Europa si Orient. Pe lângă acumularea unei experiențe valoroase în Romania, a fost instruită de cei mai buni profesori și profesioniști internaționali de Permanent Make Up care au ajutat-o să stăpânească multiple tehnici și metode in dermopigmentare.

Etica muncii Elizei, devotamentul și profesionalismul incontestabil au ajutat-o să-și stabilească o mare reputație printre cei mai buni artiști din domeniul ei, precum și un grup larg de clienți mulțumiți și recunoscători.

Eliza este distribuitor oficial al produselor BIOTEK pentru Romania si profesor in PMU si Microblading acreditat de prestigioasa Academie Biotek Milano. Talentul ei i-a adus recunoașterea celor mai mari și mai de succes companii și producători PMU, inclusiv BIOTEK. Fiind distribuitorul lor, scopul ei final este de a-și împărtăși dragostea pentru produsele de înaltă calitate BIOTEK din Romania.

În calitate de trainer si jurist de top PMU, primește numeroase invitații pentru a juriza cele mai mari competiții de machiaj permanent, pentru a sustine live tehnicile proprii și pentru a vorbi si juriza la evenimentele internaționale PMU si aici amintim: Italia, Liban, Canada, Franta, Japonia.

curs stilizare sprancene eliza nae
Eliza Nae Profesionist Dermopigmentare

Aventura Elizei in domeniul infrumusetarii a inceput in urma cu 25 de ani, in 1997, cand a deschis primul centru de infrumusetare, cu entuziasmul si idealismul corespunzator varstei, planuind sa ridice nivelul calitativ al serviciilor beauty peste standardul cu care era obisnuita in rolul de clienta.

Cu aceeasi exigenta si dedicatie in urma cu 17 ani, s-a indreptat si spre, Permanent Make Up si proceduri Para Medicale, invatand si practicand toate tehnicile disponibile de la traineri recunoscuti international, ca in cele din urma sa devina Master Trainer acreditat Biotek Milano si Speaker la Congrese Internationale din Europa si Orient.

Gabriel Nicu Florea - Dermopigmentist

GABRIEL NICU FLOREA

DERMOPIGMENTIST

Dermopigmentist cu precizie inginereasca este capabil sa creeze tehnici de machiaj semipermanent, cum ar fi: sprancene, eyeliner, buze, scalp. Este specializat in indepartarea tatuajelor nedorite, corectii, camuflari, neutralizari, colorimetrie si pigmentologie. Gabriel si-a dobandit abilitatile in timpul numeroaselor cursuri de formare si congrese din toata Europa.

Cu toate acestea, cele mai mari cunostinte si abilitati provin din lucrul cu mentorul lui, Eliza Nae, care ii permite sa dezvolte si sa invete in fiecare zi secretele machiajului permanent. El urmareste munca altor artisti PMU foarte apreciati cu mare pasiune si respect pentru a dobandi cunostintele necesare pentru a satisface dorintele individuale ale clientilor. Gabriel este un tehnician de incredere si apreciat de clientii si studentii sai.

Înscrierea la oricare dintre cursurile Eliza Nae Academy îți asigură:

Toate materialele

Tot ce vei avea nevoie, inclusiv materialele consumabile și produsele îți vor fi asigurate de către Academie.

Certificare Internațională

Absolvirea Academiei înseamnă obținerea a doua diplome recunoscute internațional: Eliza Nae Academy, cât și BIOTEK Milano.

Model Propriu

Fiecare cursant beneficiază de propriul său model uman, pentru a ne asigura că fiecare dintre voi primește același număr de ore de exercițiu.

CUm procedăm

Alături de tine, pas cu pas

Indiferent de cursul pe care îl alegi, te asigurăm că suntem alături de tine la fiecare etapă. Misiunea noastră este să te ghidăm, să îți oferim suport și să îți insuflăm încrederea necesară pentru a excela în domeniu. Alege Eliza Nae Academy și împreună vom transforma pasiunea în măiestrie.

Într-o atmosferă prietenoasă, ne vom întâlni și vei primi un ghid introductiv. Vom discuta așteptările tale si îți vom prezenta metodologia noastră și echipa dedicată.

Lecțiile interactive și demonstrațiile practice te vor familiariza cu tehnici avansate. Vom lucra împreună pe exemple concrete și vei beneficia de sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru orice nelămurire.

Aplici cu încredere tehnicile învățate, să te distingi prin competențe de top în estetică și să oferi servicii de excepție clienților tăi, marcându-te prin expertiza dobândită.

Ai vreo nelămurire? Suntem bucuroși să îți oferim mai multe detalii!