You are here:
SKU: E-48

Bite

127,00 lei237,00 lei

Descoperă Bite BIOTEK, o nuanță de pigment cu un roz strălucitor, perfectă pentru a acoperi imperfecțiunile sau pentru a defini conturul buzelor. Această culoare se încadrează în gama rece și poate fi folosită cu succes pentru a obține buze fermecătoare. Pigmentul Biotek’s Bite este apreciat pentru rezistența sa și faptul că rămâne fidel culorii în timp. Este extrem de concentrat, ușor de aplicat și asigură o retenție excelentă a culorii. Poate fi utilizat atât în machiajul permanent, cât și în microblading.

Pigmenții BIOTEK, inclusiv Bite, sunt disponibili în recipiente de 7 ml și 18 ml. Ambalajul lor practic fără aer vă permite să utilizați produsul până la ultima picătură, evitând risipa.

Pigmentul Bite este conform cu regulamentele REACH și RESAP și respectă cele mai înalte standarde europene și americane. Este un produs vegan și nu este testat pe animale.

Alege pigmentul Bite pentru a obține buze perfect definite și atrăgătoare cu ușurință!

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: