You are here:
SKU: E-49

Rebel

127,00 lei237,00 lei

Descoperă Pigmentul de Buze Rebel BIOTEK, o nuanță vibrantă și intensă care adaugă o notă îndrăzneață buzelor tale. Această culoare combină violetul vibrant cu nuanțe de fucsia pentru a crea un efect spectaculos. Pigmentul „Rebel” este o nuanță caldă care aduce o explozie de culoare.

Disponibil în recipiente de 7 ml și 18 ml, pigmentul de buze Rebel BIOTEK este potrivit atât pentru machiajul permanent, cât și pentru microblading. Ambalajul său practic fără aer vă permite să utilizați fiecare picătură fără risipă.

Toate culorile BIOTEK sunt create cu materii prime de înaltă calitate și sunt produse integral în Italia. Ne mândrim că suntem vegani și că nu testăm produsele pe animale. Respectăm cele mai riguroase reglementări europene și americane, astfel încât poți folosi produsele noastre cu încredere.

Transformă-ți buzele cu Pigmentul de Buze „Rebel” și adaugă o notă îndrăzneață și vibrantă machiajului tău!

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: