You are here:
SKU: E-42

Romantic

129,00 lei239,00 lei

Bucură-te de Culorile Naturale ale Pigmentului de Buze Romantic BIOTEK! Cu o gamă neutră și un maro deschis – nude, acest pigment este alegerea perfectă pentru buze senzuale și naturale. Folosit cu încredere pentru acoperirea zonelor depigmentate, umplere totală și conturarea buzelor, ‘Romantic’ se dovedește a fi un înlocuitor ideal pentru rujul natural și discret.

Când este combinat cu un gloss, rezultatul sunt buze senzuale și irezistibile, greu de trecut cu vederea. Pigmentul de buze ‘Romantic’ de la Biotek este recunoscut pentru calitatea sa superioară și rezistența sa excepțională. Cu o textură ușor de lucrat, acest pigment este potrivit atât pentru machiajul permanent, cât și pentru microblading.

Disponibil în recipiente de 7 ml și 18 ml, pigmentul ‘Romantic’ este conceput pentru a oferi rezultate de lungă durată și o acoperire completă. Ambalajul practic fără aer vă permite să utilizați fiecare picătură, evitând astfel risipa.

Fii sigur că alegi un produs de înaltă calitate, produs integral în Italia cu cele mai bune materii prime. Pigmentul ‘Romantic’ este vegan și nu este testat pe animale, respectând cele mai stricte reglementări europene și americane de siguranță.

Alege să-ți scoți în evidență frumusețea naturală și să aduci o notă de eleganță cu pigmentul de buze ‘Romantic’ de la Biotek. Cu această nuanță fermecătoare, vei atrage admirația și complimentele, iar buzele tale vor străluci în orice moment al zilei sau al serii!

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: