Tricopigmentare (Scalp)

Master Class MedEstetique Trico Scalp. Pigmentarea medicala a scalpului sau tricopigmentarea este o tehnica speciala | +40727849717

Tricopigmentare

Acest curs oferă o introducere profundă în arta tricopigmentării, o metodă revoluționară de replicare a aspectului foliculilor de păr. Cursanții vor învăța să utilizeze tehnici avansate și echipamente specializate pentru a oferi clienților un look natural al scalpului, redând încrederea în sine a celor care se confruntă cu subțierea sau pierderea părului, dar si celor cu alopecie aerata. Pe parcursul sesiunilor, veți dobândi competențele necesare pentru a aborda diferite tipuri de scalp și situații specifice fiecărui client

Înscrierea la oricare dintre cursurile Eliza Nae Academy îți asigură:

Toate materialele

Tot ce vei avea nevoie, inclusiv materialele consumabile și produsele îți vor fi asigurate de către Academie.

Certificare Internațională

Absolvirea Academiei înseamnă obținerea a doua diplome recunoscute internațional: Eliza Nae Academy, cât și BIOTEK Milano.

Model Propriu

Fiecare cursant beneficiază de propriul său model uman, pentru a ne asigura că fiecare dintre voi primește același număr de ore de exercițiu.

Cursurile Eliza Nae Academy se organizează pe baza cererilor, astfel încât, odată atins numărul minim de participanți pentru un anumit curs, stabilim și anunțăm data de începere. Chiar dacă nu vezi un curs programat imediat, te încurajăm să te înscrii sau să ne contactezi.

Dacă ai întrebări sau dorești informații suplimentare despre datele de începere ale următoarelor sesiuni, nu ezita să ne contactezi prin e-mail sau telefon. Suntem aici să te ajutăm și să te ghidăm în alegerea celor mai potrivite cursuri pentru tine. Așteptăm cu nerăbdare să te avem alături de noi în această călătorie de învățare!

Ai vreo nelămurire? Suntem bucuroși să îți oferim mai multe detalii!