You are here:
SKU: E-46

BIOTEK Parfum

124,00 lei237,00 lei

Descoperă Pigmentul de Buze „Parfum” de la Biotek, o nuanță naturală de roz antic care transformă buzele în adevărate opere de artă. Această culoare impresionantă este adorată de clientele noastre și solicitată frecvent pentru umplerea totală a buzelor. Pigmentul „Parfum” oferă o acoperire excelentă, fiind o nuanță neutră care oferă rezultate de excepție.

Acest pigment de buze de la Biotek este potrivit atât pentru machiajul permanent, cât și pentru microblading, și este disponibil în variantele de 7 ml și 18 ml. Ambalajul său practic fără aer vă permite să utilizați fiecare picătură fără risipă.

Toate culorile BIOTEK sunt create cu materii prime de înaltă calitate și sunt produse integral în Italia. Suntem mândri să fim vegani și să nu testăm produsele pe animale. Respectăm cele mai riguroase reglementări europene și americane, astfel încât poți folosi produsele noastre cu încredere.

Transformă-ți buzele cu Pigmentul de Buze „Parfum” și bucură-te de rezultatele de excepție pe care le oferă!

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

 

Categories: