SKU: E-18

BIOTEK Orange

124,00 lei237,00 lei

Explorați versatilitatea și eficiența Pigmentului Orange de la Biotek, un instrument esențial pentru artiștii în machiaj semipermanent și microblading. Această nuanță vibrantă de portocaliu este special creată pentru a aduce căldură și corecții cromatice, fiind ideală pentru neutralizarea virărilor în nuanțe de gri, fie că sunt deschise sau închise. Cu o putere mare de corecție și acoperire, Pigmentul Orange poate fi adăugat unei alte culori din capsulă pentru a îmbogăți și a încălzi tonul acesteia, transformând orice nuanță într-o expresie mai caldă și mai vibrantă.

Pigmenții Biotek sunt conformi cu reglementările REACH și RESAP, asigurând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Descărcați formularul de conformitate de aici.

Pigmenții Biotek sunt ambalați în recipiente fără aer, maximizând eficiența utilizării și eliminând risipa. Produse integral în Italia cu materii prime de înaltă calitate, acești pigmenți sunt vegani, nu sunt testați pe animale și respectă reglementările europene și americane. Acești pigmenți garantează acoperire completă și stabilitate cromatică, asigurând că nuanța rămâne consistentă și vibrantă de-a lungul timpului. Alegeți Pigmentul Orange de la Biotek pentru a adăuga căldură și corecții precise în paleta dvs. de culori.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Categories: