SKU: E-16

BIOTEK White

124,00 lei237,00 lei

Cu White Biotek, îmbogățiți-vă paleta de machiaj cu Albul Pur, un pigment universal care adaugă strălucire și dimensiune oricărei lucrări. Ideal pentru mixări și pentru crearea de efecte luminoase pe buze, acest pigment se remarcă și în procedurile paramedicale, în special pentru reconstrucția areolelor mamare. Fiecare nuanță este disponibilă în variante de 7 ml și 18 ml, optimizate pentru utilizare completă și eficientă.

Pigmenții Biotek sunt un exemplu de excelență și siguranță: produși integral în Italia cu materii prime de înaltă calitate. Conformi cu reglementările REACH și RESAP, acești pigmenți respectă cele mai stricte standarde europene și americane, garantându-vă încredere și calitate la fiecare utilizare. Descărcați formularul de conformitate de aici.

Ideal atât pentru machiajul permanent cât și pentru microblading, pigmentul White Biotek oferă acoperire completă și stabilitate cromatică, asigurându-vă că nuanța rămâne consistentă de-a lungul timpului. Transformați fiecare aplicare într-o capodoperă cu ajutorul acestui pigment versatil și de înaltă calitate de la Biotek.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Categories: