SKU: E-22

BIOTEK Ocra

124,00 lei237,00 lei

Descoperiți Nuanța Ocra BIOTEK, un corector esențial din gama nouă, destinat profesioniștilor în machiaj permanent și microblading. Acest pigment versatil este special conceput pentru corectarea sprâncenelor care au virat în nuanțe de gri, albastru sau violet, oferind o soluție eficientă și rapidă pentru aceste provocări comune. În plus, Nuanța Ocra poate fi folosită și ca mască la finalul lucrării de sprâncene, ajutând la finisarea perfectă a procedurii. Este o nuanță de pigment extrem de utilă și indispensabilă în echipamentul oricărui tehnician PMU.

Conform cu standardele REACH și RESAP, Nuanța Ocra de la Biotek asigură calitate și siguranță de top. Descărcați formularul de conformitate de aici.

Nuanța Ocra este ambalată în sticle fără aer, permițând utilizarea eficientă a întregului produs fără risipă. Toate culorile Biotek sunt produse integral în Italia cu materii prime de înaltă calitate. Acestea sunt vegane, nu sunt testate pe animale și respectă reglementările europene și americane. Ideale pentru machiaj permanent și microblading, aceste culori asigură acoperire completă și stabilitate cromatică, menținând nuanța consistentă și vibrantă de-a lungul timpului. Includeți Nuanța Ocra în arsenalul dvs. pentru a asigura corecții precise și rezultate de excepție în machiajul permanent.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Categories: