SKU: E-23

BIOTEK Safari

124,00 lei237,00 lei

Descoperiți Safari BIOTEK, un corector avansat pentru machiaj permanent și microblading. Safari este special conceput pentru a corecta vechile tratamente PMU care au virat în gri, fiind un aliat de nădejde în rezolvarea unor probleme estetice complexe. Acest pigment este de asemenea eficient în corectarea petelor albe și vinetii de pe buze, oferind o acoperire excelentă pentru buzele depigmentate sau cu imperfecțiuni.

Conform cu standardele REACH și RESAP, Pigmentul Safari de la BIOTEK garantează calitatea și siguranța. Descărcați formularul de conformitate de aici.

Acest pigment este ambalat în sticle fără aer, permițând utilizarea integrală a produsului fără risipă. Toate culorile BIOTEK, inclusiv Safari, sunt vegane, nu sunt testate pe animale și respectă reglementările europene și americane. Aceste culori oferă acoperire completă și stabilitate cromatică, asigurând că nuanța rămâne consistentă și vibrantă de-a lungul timpului. Safari este un pigment esențial pentru lucrările cosmetice ale buzelor și pentru proceduri medicale, cum ar fi reconstrucția areolelor sau camuflajul cicatricilor.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Categories: