SKU: E-24

BIOTEK Orange Red

124,00 lei237,00 lei

Descoperiți Roșul Portocaliu de la BIOTEK, un corector vital pentru artiștii în machiaj permanent și microblading. Acest pigment vibrant și eficient este special conceput pentru corectarea și neutralizarea nuanțelor întunecate pe buze. Utilizați Roșul Portocaliu pur pentru a lumina zonele mai închise ale buzelor, urmat de aplicarea unei alte culori din gama Biotek pe întreaga buza, pentru a obține un aspect uniform și natural. Acest pigment neutralizează și acoperă perfect imperfecțiunile, petele, contururile nedefinite și virările nedorite, oferind rezultate de excepție.

Orange Red BIOTEK este o garanție a calității și siguranței. Descărcați formularul de conformitate de aici.

Acest pigment este ambalat în sticle fără aer, asigurând o utilizare eficientă și fără risipă a produsului. Toate culorile BIOTEK sunt vegane, nu sunt testate pe animale și respectă reglementările europene și americane. Ideale pentru machiaj permanent și microblading, aceste culori asigură acoperire completă și stabilitate cromatică, garantând că nuanța rămâne consistentă și vibrantă de-a lungul timpului. Includerea Roșului Portocaliu în paleta dvs. vă va permite să atingeți corecții precise și rezultate superioare în machiajul permanent și microblading.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Categories: