08/09/2021

Cum acționează pigment killer

Acesta este un produs profesional, de marca germana!
Căutați un mod alternativ și delicat de a elimina tatuajul / pigmentarea?
VA OFERIM ATAT PROCEDURI CAT SI CURSURI DE PIGMENT KILLER
✅ Pigment Killer este soluția ideală – perfectă pentru îndepărtarea pigmentului și / sau îndepărtarea tatuajului.
✅Vârsta pigmentării nu joacă niciun rol în aplicarea de Pigment Killer, dar in cazul lucrarilor semipermanente mai vechi actioneaza mai rapid.
✅ Îndepărtarea pigmenților se efectuează prin introducerea soluției de Pigment Killer în piele.
Aplicații:
➡️ Sprancene, buze, pleoape și tatuaje corporale de mici dimensiuni.
CE ESTE PIGMENT KILLER
✅ Pigment Killer este o soluție de neutralizare non-toxică, non-acidă.
✅ Pigment Killer nu conține ingrediente care pot deteriora melanina proprie a pielii.
Ingrediente:
➡️ Sare de mare pură, hidroxietil celuloză (HEC), extract de semințe de grapefruit, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, suc de frunze aloe barbadensis și apă purificată.
☎️ Info, Inscrieri & Programari:
0040 727 849 717 – Slobozia
0040 722 357 156 – Bucuresti 

Oxizii pigmentilor pentru tatuaje, impreuna cu solutia Pigment Killer si limfa, se afla intr-o suspensie speciala, care produce un melanj. Amestecul rezultat este apoi respins de catre piele, fiind impins catre exterior, unde formeaza o crusta. Procesul de aplicare a solutiei este asemanator cu cel de realizare a tatuajului. Spre deosebire de tratamentele de indepartare a tatuajelor folosite pana acum, cum ar fi Laser, Peeling sau Dermabraziune, Pigment Killer ofera siguranta ca pielea isi va recapata aspectul curat dupa incheierea procesului, oferindu-va posibilitatea de a reaplica machiajul semi-permanent, daca se va dori, sau de a ramane cu aspectul natural al pielii.😎

In ceea ce priveste acele, in functie de zona lucrata:😍folosim ace de 3 si 5 round, acesta din urma fiind, de regula, preferat pentru indepartarea pigmentului de pe zone mai mari, cum ar fi in cazul in care se doreste eliminarea pigmentului de pe suprafata intregii sprancene, buze sau eyeliner.😍In cazul in care solutia ajunge in ochi este suficienta spalarea acestuia, fara a crea probleme ulterioare. Vanzarea prin intermediul magazinului online este posibila doar pentru clientii din Romania, iar pentru cei din afara trebuie sa stabilim telefonic detaliile de transport.❣️ Pe toti ceilalti, va rog sa ma contactati prin e-mail sau telefon si va ofer detalii suplimentare.Pe pagina Cursanti puteti vedea o parte din colegii nostri Artist Pigment Killer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

recenzii

clienti