15/06/2024

CURS MICROBLADING CU KIT PROFESIONAL INCLUS | 9 – 11 Iulie

CURS MICROBLADING CU KIT PROFESIONAL INCLUS | 09 - 11 IULIE 2024, BUCURESTI

Informatii despre Curs

Cursul de bază Microblading contine cel mai avansat kit pentru profesionisti si este unul dintre cele mai solicitate la Academia Biotek, deoarece se concentrează pe realizarea si obtinerea firelor de păr hiperealiste prin utilizarea de echipamente și piese de mână super inovatoare și de înaltă calitate. 

Participând la curs, veți beneficia de o pregătire de bază de nivel înalt, cu practică pe modele umane care vă permite să abordați serios si cu siguranta această profesie și să fiți competitiv pe piață.

Cursul de bază Microblading Biotek este dedicat tuturor viitorilor profesioniști!
Dacă visezi să devii parte a lumii dermopigmentarii prin aflarea uneia dintre cele mai solicitate tehnici de astăzi de către clienți, cursul de bază Microblading Biotek este potrivit pentru tine!

Microblading este doar una dintre tehnicile de bază de învățat pentru a lucra profesional în lumea dermopigmentării. 
Cu Biotek, ElizaNaeAcademy si prin academiademicropigmentare puteți afla sau invata și alte tehnici. Dacă ați ales să vă începeți cariera în acest sector înainte de a participa la cursul de machiaj semipermanent, nu vă faceți griji! 

Absolvirea acestui curs va plaseaza in randul tehnicienilor pmu odată ce ați obținut diploma de microblading a artistului Biotek!

Dacă ați participat deja la cursul de bază de microblading, imediat ce vă simțiți pregătit, puteți continua pregătirea și puteți ajunge la un upgrade cu cursul avansat de microblading de la Biotek!

 

📷Info & Inscrieri:

office@elizanaeacademy.ro

0040 722 357 156

Eliza Nae Academy

Înainte de a intra în următorul curs, asigurați-vă că ați învățat pe deplin cum să efectuați tehnicile învățate în cursurile anterioare.
Dacă aveți în continuare îndoieli, vă sugerăm să participați la cursuri de o zi de aprofundare a tehnicii prin practica colectiva sau individuala. În timpul acestor cursuri de o zi ElizaNae prin academiademicropigmentare se focuseaza pe executarea practică a tehnicilor învățate anterior si care nu sunt perfect stapanite de catre tehnician.Academia Biotek este diferită de toate celelalte, pentru că are grijă de fiecare student, asigurându-se că fiecare dintre voi poate lucra autonom.

Cursul dureaza 3 zile de la 10 am la 4 pm (în funcție de caracteristicile studenților). 

 Kitul contine materiale pentru minim 50 de lucrari, cu:
10 lame U de 0,18.
1 Caliper profesional (compas masuratori)
5 capsule pigmenti de 7ml
-E5-02 MOSCOW 
-E5-05 IBIZA
-E5-08 PARIS
-E5-12 NEW YORK
-E5-14 VENICE
2 creioane profesionale pentru desen BIOTEK
-MT103 Corrector Gold   
-MT 108 Smoked Brown
2 buc. piele sintetica.

STUDENTII ELIZA NAE ACADEMY BIOTEK BENEFICIAZA DE:

 • Suport online nelimitat după curs (în vederea corectării lucrărilor daca este cazul).
 • Perfecționare continuă a tehnicii, posibilități de promovare in Biotek, participare la campionate și Masterclass-uri Internaționale.
 • Posibilitatea de a achiziționa pigmenți si echipamente de cea mai inalta calitate.

  Nu este necesară o anume experiență anterioară, tehnica de pigmentare prin metoda microblading este diferită de pigmentarea cosmetică.

 • Inscrierile la curs se realizeaza telefonic la numarul +40 722 357 156, iar confirmarea locului se va face prin plata unui avans.
 • Valoarea avansului este de 2000 RON.
 • Plata se face in LEI sau EURO, la cursul BNR din ziua respectiva.
 • Taxa sustinerii examenului acreditat este inclusa in pretul cursului.

  Pentru mai multe detalii despre programul de cursuri, va rugam sa contactati un reprezentant al Academiei Eliza Nae, la numarul de telefon +40 722 357 156

  Produsele folosite in cadrul acestui curs pot fi comandate ONLINE pe shop.

FORMULAR DE INSCRIERE