Practică

Practica in grup - Academina de micropigmentare Eliza Nae. Practica pe modele este o sesiune de o zi, are loc in clasa cu 2/4 participanti

Practică în Grup

reprezintă o oportunitate excelentă pentru cursanți să își exerseze și să își consolideze abilitățile într-un mediu colaborativ și de susținere. Prin lucru împreună cu alți pasionați, vei beneficia de feedback constructiv, vei înțelege diverse perspective și tehnici, și vei învăța în ritmul propriu, având ocazia să te confrunți cu situații diverse și reale. Este un mod interactiv și dinamic de a te perfecționa și de a împărtăși experiențe cu colegii tăi.

Înscrierea la oricare dintre cursurile Eliza Nae Academy îți asigură:

Toate materialele

Tot ce vei avea nevoie, inclusiv materialele consumabile și produsele îți vor fi asigurate de către Academie.

Certificare Internațională

Absolvirea Academiei înseamnă obținerea a doua diplome recunoscute internațional: Eliza Nae Academy, cât și BIOTEK Milano.

Model Propriu

Fiecare cursant beneficiază de propriul său model uman, pentru a ne asigura că fiecare dintre voi primește același număr de ore de exercițiu.

Cursurile Eliza Nae Academy se organizează pe baza cererilor, astfel încât, odată atins numărul minim de participanți pentru un anumit curs, stabilim și anunțăm data de începere. Chiar dacă nu vezi un curs programat imediat, te încurajăm să te înscrii sau să ne contactezi.

Dacă ai întrebări sau dorești informații suplimentare despre datele de începere ale următoarelor sesiuni, nu ezita să ne contactezi prin e-mail sau telefon. Suntem aici să te ajutăm și să te ghidăm în alegerea celor mai potrivite cursuri pentru tine. Așteptăm cu nerăbdare să te avem alături de noi în această călătorie de învățare!

Ai vreo nelămurire? Suntem bucuroși să îți oferim mai multe detalii!