Îndepărtare tatuaje cu Pigment Killer

Curs >> New pigment removal

Remover Pigment Killer

Învațați tehnica îndepărtării tatuajelor cu tehnologie avansată, cu solutie germana non agresiva Pigment Killer, printr-un curs de top în domeniu. Participanții vor fi introduși în mecanismul unic de acțiune al tehnologiei, care vizează și dizolvă eficient pigmentul fără a afecta pielea înconjurătoare. Învățați cum să manevrați echipamentul cu precizie,unghi, adancime, presiune, cum să determinați numărul de sesiuni necesare și cum să asigurați o recuperare rapidă și fără complicații pentru clienți. Perfect pentru specialiștii care doresc să adauge o abordare inovatoare și eficientă portofoliului lor de servicii, acest curs combină teoria cu practica pentru a oferi o înțelegere completă a procesului de îndepărtare a tatuajelor sau a lucrarilor gresite sau nedorite.

Înscrierea la oricare dintre cursurile Eliza Nae Academy îți asigură:

Toate materialele

Tot ce vei avea nevoie, inclusiv materialele consumabile și produsele îți vor fi asigurate de către Academie.

Certificare Internațională

Absolvirea Academiei înseamnă obținerea a doua diplome recunoscute internațional: Eliza Nae Academy, cât și BIOTEK Milano.

Model Propriu

Fiecare cursant beneficiază de propriul său model uman, pentru a ne asigura că fiecare dintre voi primește același număr de ore de exercițiu.

Cursurile Eliza Nae Academy se organizează pe baza cererilor, astfel încât, odată atins numărul minim de participanți pentru un anumit curs, stabilim și anunțăm data de începere. Chiar dacă nu vezi un curs programat imediat, te încurajăm să te înscrii sau să ne contactezi.

Dacă ai întrebări sau dorești informații suplimentare despre datele de începere ale următoarelor sesiuni, nu ezita să ne contactezi prin e-mail sau telefon. Suntem aici să te ajutăm și să te ghidăm în alegerea celor mai potrivite cursuri pentru tine. Așteptăm cu nerăbdare să te avem alături de noi în această călătorie de învățare!

Ai vreo nelămurire? Suntem bucuroși să îți oferim mai multe detalii!