Curs Focus

Curs Focus - Academia de Micropigmentare Eliza Nae. Concentrati-va pe curs cu o singura tehnica. Diploma: Focus Eliza Nae Biotek Academy

Curs Focus

este conceput special pentru cei ce doresc să își perfecționeze o anumită tehnică sau să își reîmprospăteze cunoștințele într-o manieră concentrată și eficientă. Ideal pentru profesioniștii care își doresc să își aprofundeze aptitudinile sau să își actualizeze tehnicile deja învățate, acest curs oferă instruirea detaliată și practică necesară pentru a excela într-o anumită specializare, asigurând astfel că tehnica aplicată este la nivelul cel mai înalt de profesionalism.

Înscrierea la oricare dintre cursurile Eliza Nae Academy îți asigură:

Toate materialele

Tot ce vei avea nevoie, inclusiv materialele consumabile și produsele îți vor fi asigurate de către Academie.

Certificare Internațională

Absolvirea Academiei înseamnă obținerea a doua diplome recunoscute internațional: Eliza Nae Academy, cât și BIOTEK Milano.

Model Propriu

Fiecare cursant beneficiază de propriul său model uman, pentru a ne asigura că fiecare dintre voi primește același număr de ore de exercițiu.

Cursurile Eliza Nae Academy se organizează pe baza cererilor, astfel încât, odată atins numărul minim de participanți pentru un anumit curs, stabilim și anunțăm data de începere. Chiar dacă nu vezi un curs programat imediat, te încurajăm să te înscrii sau să ne contactezi.

Dacă ai întrebări sau dorești informații suplimentare despre datele de începere ale următoarelor sesiuni, nu ezita să ne contactezi prin e-mail sau telefon. Suntem aici să te ajutăm și să te ghidăm în alegerea celor mai potrivite cursuri pentru tine. Așteptăm cu nerăbdare să te avem alături de noi în această călătorie de învățare!

Ai vreo nelămurire? Suntem bucuroși să îți oferim mai multe detalii!