Curs Complet Acreditat Dermopigmentare

Arta Machiajului Semi-Permanent

Cursul Complet de Dermopigmentare oferă formare profesională în arta și știința dermopigmentării. Acesta este special conceput pentru cei care aspiră să devină experți în domeniul esteticii faciale și să obțină acreditarea necesară. Cursul cuprinde tehnici avansate pmu, COLORIMETRIE, cunoașterea echipamentelor, precum și metode de comunicare și consultare cu clienții. Absolvenții vor fi pregătiți să ofere servicii de înaltă calitate, respectând standardele și normele de siguranță ale industriei. Beneficiind de mentorat de la profesioniști cu experiență vastă, fiecare cursant va avea încrederea și competența necesară pentru a excela în cariera de dermopigmentist.

Cursul include diverse tehnici de dermopigmentare, sprâncene, buze si pleoape.

Înscrierea la oricare dintre cursurile Eliza Nae Academy îți asigură:

Toate materialele

Tot ce vei avea nevoie, inclusiv materialele consumabile și produsele îți vor fi asigurate de către Academie.

Certificare Internațională

Absolvirea Academiei înseamnă obținerea a doua diplome recunoscute internațional: Eliza Nae Academy, cât și BIOTEK Milano.

Model Propriu

Fiecare cursant beneficiază de propriul său model uman, pentru a ne asigura că fiecare dintre voi primește același număr de ore de exercițiu.

Cursurile Eliza Nae Academy se organizează pe baza cererilor, astfel încât, odată atins numărul minim de participanți pentru un anumit curs, stabilim și anunțăm data de începere. Chiar dacă nu vezi un curs programat imediat, te încurajăm să te înscrii sau să ne contactezi.

Dacă ai întrebări sau dorești informații suplimentare despre datele de începere ale următoarelor sesiuni, nu ezita să ne contactezi prin e-mail sau telefon. Suntem aici să te ajutăm și să te ghidăm în alegerea celor mai potrivite cursuri pentru tine. Așteptăm cu nerăbdare să te avem alături de noi în această călătorie de învățare!

Ai vreo nelămurire? Suntem bucuroși să îți oferim mai multe detalii!