Înscrie-te la un curs Eliza Nae Academy!

SERVICIILE OFERITE

Cursuri profesionale și proceduri

La Eliza Nae Academy, îmbinăm arta cu tehnica pentru a vă oferi cursuri profesionale și servicii de top: dermopigmentare și microblading (sprancene-fir cu fir, pudrare, shading; buze-contur si umplere; eyeliner si linie grafica), la dermopigmentare paramedicală (areole, cicatrici, vitiligo, scalp, pat unghial) . Punem pasiune în fiecare detaliu, fie că este vorba de îndepărtarea unui tatuaj sau de laminarea genelor și sprâncenelor. Vă așteptăm să descoperiți măiestria noastră.

Dermopigmentare

Descoperă secretele dermopigmentării profesionale, învățând tehnicile fundamentale și avansate ale acestei arte. Fie că dorești să îmbunătățești aspectul buzelor, pleoapelor sau altor zone, acest curs te va echipa cu cunoștințele necesare pentru a oferi clienților tăi rezultate impecabile.

Microblading

Microbladingul este o formă revoluționară de dermopigmentare a sprâncenelor. În acest curs, vei învăța cum să creezi sprâncene perfecte, fire cu fire, folosind tehnici moderne. Descoperă cum să oferi clienților tăi sprâncene naturale și pline, care să reziste în timp.

Dermopigmentare Paramedicală

Această formă specializată de dermopigmentare se concentrează pe camuflarea și corectarea unor imperfecțiuni medicale sau chirurgicale. De la cicatrici post-chirurgicale la repigmentarea zonelor afectate, acest curs îți va oferi competențele necesare pentru a ajuta persoanele să-și recapete încrederea în sine.

Pigment Killer - Curs de Îndepărtare Tatuaj

Dacă tehnologia a avansat, și metodele de îndepărtare a tatuajelor s-au rafinat. Învață cele mai eficiente tehnici pentru a îndepărta tatuajele nedorite sau pentru a corecta lucrări anterioare de dermopigmentare cu ajutorul revoluționarului Pigment Killer. Acest curs te va ghida prin toate etapele procesului, asigurând rezultate optime.

Curs Stilizare Sprancene - Eyebrows Design. Acest curs se adreseaza persoanelor care nu au cunostinte in domeniul sprancenelor

Stilizare Sprâncene

Sprâncenele bine definite pot schimba complet expresivitatea unei fețe. În acest curs, vei învăța arta stilizării sprâncenelor, atât prin laminarea genelor și a sprâncenelor, cât și prin aplicarea extensiilor de gene. Ajută clienții tăi să-și evidențieze frumusețea naturală cu sprâncene perfect stilizate.

Înscrierea la oricare dintre cursurile Eliza Nae Academy îți asigură:

Toate materialele

Tot ce vei avea nevoie, inclusiv materialele consumabile și produsele îți vor fi asigurate de către Academie.

Certificare Internațională

Absolvirea Academiei înseamnă obținerea a doua diplome recunoscute internațional: Eliza Nae Academy, cât și BIOTEK Milano.

Model Propriu

Fiecare cursant beneficiază de propriul său model uman, pentru a ne asigura că fiecare dintre voi primește același număr de ore de exercițiu.

Cursurile Eliza Nae Academy se organizează pe baza cererilor, astfel încât, odată atins numărul minim de participanți pentru un anumit curs, stabilim și anunțăm data de începere. Chiar dacă nu vezi un curs programat imediat, te încurajăm să te înscrii sau să ne contactezi.

Dacă ai întrebări sau dorești informații suplimentare despre datele de începere ale următoarelor sesiuni, nu ezita să ne contactezi prin e-mail sau telefon. Suntem aici să te ajutăm și să te ghidăm în alegerea celor mai potrivite cursuri pentru tine. Așteptăm cu nerăbdare să te avem alături de noi în această călătorie de învățare!

Ai vreo nelămurire? Suntem bucuroși să îți oferim mai multe detalii!