You are here:
SKU: E-17

Yellow

129,00 lei239,00 lei

Descoperiți Yellow BIOTEK, esențial pentru orice artist în machiaj permanent și microblading. Acest pigment pur și intens este perfect pentru mixări, adăugând luminozitate și ajustând tonalitățile altor culori. Galbenul Biotek este ideal pentru corectarea nuanțelor care au virat în mov. În plus, poate fi combinat cu o picătură de Orange sau Mineral Red pentru corecții cromatice suplimentare.

Conform cu standardele REACH și RESAP, acest pigment respectă cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Descărcați formularul de conformitate de aici.

Disponibil în dimensiuni de 7 ml și 18 ml, fiecare pigment Biotek este ambalat în recipiente fără aer, asigurând o utilizare eficientă și fără risipă. Pigmentul Galben de la Biotek este vegan, nu este testat pe animale, și respectă reglementările europene și americane. Este ideal pentru machiaj permanent și microblading, oferind acoperire completă și stabilitate cromatică, garantând că nuanța rămâne consistentă și vibrantă de-a lungul timpului. Utilizați-l pentru a crea tonalități suplimentare de culoare, de la cele luminoase până la gama medie, și pentru a corecta tonurile violet în nuanțe mai naturale.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Categories: