You are here:
SKU: E-14

BIOTEK Venice

124,00 lei237,00 lei

Descoperiți pigmentul Venice, o nuanță extrem de solicitată în domeniul machiajului permanent și microblading. Acest pigment maro extra închis Venice BIOTEK  este un maro extra închis și neutru, ideal pentru sprâncene. Datorită naturii sale echilibrate, acest pigment ajută tehnicenii din pmu și microblading, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten cu sprâncene foarte întunecate.

Culoarea Venice de la BIOTEK, cu textura sa bogată și cremoasă, se pretează atât pentru machiaj permanent, cât și pentru microblading, oferind o acoperire completă și o stabilitate remarcabilă a culorii.

Caracteristici principale ale pigmentului Venice:

  • Disponibil în două mărimi: 7 ml pentru uz personal și 18 ml pentru profesioniști.
  • Fabricat în Italia cu materii prime de înaltă calitate.
  • Vegan și netestat pe animale, respectând normele europene și americane.
  • Ideal pentru machiaj permanent și microblading.
  • Acoperire completă și stabilitate a culorii, fără schimbări ale nuanței.

Ambalajul fără aer al pigmentului asigură o utilizare eficientă și minimă risipă.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să cumperi noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici. Venice de la BIOTEK este alegerea perfectă pentru cei care caută sprâncene bogate și definite.

Categories: