You are here:

Biotek paletar test buze

Prețul inițial a fost: 707,00 lei.Prețul curent este: 499,00 lei.

Pentru a va ajuta in alegerea nuantei perfecte, Biotek a creat PALETA PMU TESTER

Acestea sunt palete cu teste cremoase care reproduc nuantele de machiaj permanent si pigmentii de microblading BIOTEK. Pastele cremoase sunt realizate folosind exact aceleasi pulberi pe care BIOTEK le foloseste pentru a-si produce culorile PMU si Microblading si, prin urmare, reproduce exact fiecare nuanta. Aceste instrumente inovatoare sunt folosite pentru a arata clientului care va fi rezultatul vindecat al fiecarei culori, ajutandu-ne in alegerea nuantei perfecte.

 

ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Potrivit ART. 16 sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele:

– furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena.

În stoc

Cumparati testerele speciale pentru buze. Aceste testere inovative sunt produse profesionale, create de catre Biotek pentru a veni in ajutorul clientilor si a tehnicienilor, pentru a se hotari ce culoare din paleta de pigmenti doresc. Pudra din paleta este identica cu produsul folosit la crearea pigmentilor, asa ca va arata exact culoarea, nuanta dorita si aleasa. Cumparati doar produse de calitate certificata pentru a beneficia de produse profesionale.

Innovative BIOTEK Permanent Makeup & Microblading Color Tester. Super useful tool to help the client choose which color she wants! The palette is created with exactly the same powders used to manufacture our PMU & microblading colors, so it perfectly shows.