You are here:
SKU: E-33

BIOTEK Tan 3

124,00 lei237,00 lei

Descoperiți pigmentul Tan 3 de la BIOTEK, cea mai închisă nuanță din gama lor, perfect pentru areola și sfârc. Acest pigment este ideal pentru utilizarea pe o piele mai închisă, creând efecte de adâncime în cazul efectului 3D. Tan 3 vă permite să creați efecte de lumini și umbre pentru o reprezentare aproape identică a sânului, fiind astfel ideal pentru dermopigmentare paramedicală sau corecții în proceduri de PMU și Microblading.

Pigmentul Tan 3 are o culoare profundă a pielii, cu o tentă închisă spre brunet. Toți pigmenții BIOTEK, inclusiv Tan 3, sunt disponibili în variante de 7 ml și 18 ml. Ambalajul lor practic fără aer asigură utilizarea completă a produsului, fără risipă, oferind astfel eficiență și valoare maximă pentru fiecare utilizare.

Produs integral în Italia cu materii prime de înaltă calitate, Tan 3 este vegan și netestat pe animale. Acest pigment este potrivit pentru machiaj permanent și microblading, oferind acoperire completă și stabilitate a culorii, fără schimbări ale nuanței.

Alegerea pigmentului Tan 3 de la BIOTEK pentru procedurile estetice și reconstructive este o garanție a calității și a rezultatelor naturale și durabile, asigurând o integrare perfectă cu tonurile naturale ale pielii și necesitățile specifice de camuflaj.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: