You are here:
SKU: E-32

BIOTEK Tan 2

124,00 lei237,00 lei

Descoperiți pigmentul Tan 2 de la BIOTEK, o nuanță neutra de maro mediu, perfectă pentru areola pe o piele mai închisă, unde se dorește crearea unui efect 3D sau în cazul unui mamelon mai închis. Acest pigment oferă o culoare profundă a pielii cu o ușoară tendință roșiatică, fiind ideal pentru dermopigmentare paramedicală și corecții în proceduri de PMU și Microblading.

Tan 2 este disponibil în recipiente de 7 ml și 18 ml. Ambalajul său practic fără aer asigură utilizarea completă a produsului, fără risipă, maximizând astfel eficiența și valoarea fiecărei utilizări.

Produs în Italia cu materii prime de înaltă calitate, Tan 2 este vegan și netestat pe animale. Este potrivit pentru machiaj permanent și microblading, oferind acoperire completă și stabilitate a culorii, fără schimbări ale nuanței.

Alegerea pigmentului Tan 2 de la BIOTEK pentru procedurile estetice și reconstructive este o garanție a calității și a rezultatelor naturale și durabile, asigurând o integrare perfectă cu tonurile naturale ale pielii și necesitățile specifice de camuflaj.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: