You are here:
SKU: E-31

Tan 1

127,00 lei237,00 lei

Descoperiți pigmentul Tan 1 de la BIOTEK, cel mai deschis pigment din gama lor, o nuanță rece și luminosă de maro cu tonuri deschise. Acest pigment are o culoare profundă a pielii cu o ușoară tendință portocalie, fiind ideal pentru dermopigmentare paramedicală, inclusiv pentru areole, sfârcuri, elemente de sân, precum și pentru corecții în proceduri de PMU și Microblading.

Tan 1 este disponibil în recipiente de 7 ml și 18 ml. Ambalajul practic fără aer permite utilizarea completă a produsului, fără risipă, maximizând astfel eficiența și valoarea fiecărei utilizări.

Produs integral în Italia cu materii prime de înaltă calitate, Tan 1 este vegan și netestat pe animale. Este potrivit pentru machiaj permanent și microblading, oferind acoperire completă și stabilitate a culorii, fără modificări ale nuanței.

Alegerea pigmentului Tan 1 de la BIOTEK pentru procedurile estetice și reconstructive este o garanție a calității și a rezultatelor naturale și durabile, asigurând o integrare perfectă cu tonurile naturale ale pielii și necesitățile specifice de camuflaj.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: