You are here:
SKU: ERE107

SKIN FOOD

507,00 lei

Menține pielea hidratată și o elasticizează, prevenind astfel uscarea și iritația acesteia.

În stoc

Masca intensa de hidratare de 120 ml. Recomandat pentru cabinet si ingrijire acasa. Mască de hidratare intensă, potrivită pentru toate tipurile de piele (chiar și cele mai sensibile). Pentru pielea impură, aplicați un strat gros de produs pe care să-l lăsați să acționeze 10-15 minute și apoi îndepărtați cu grijă. Pe pielea predispusă la uscare, poate fi lăsată peste noapte de maxim 2 ori pe săptămână.

ACID HIALURONIC. Acidul hialuronic cu greutate moleculară mică pentru a acționa mai profund. Efect hidratant, ajută la conferirea catifelării și elasticității pielii mature. ALOE BARBADENSIS. Datorită conținutului de vitamine, minerale și substanțe care stimulează sistemul imunitar, are o acțiune hidratantă, stimulează repararea pielii, calmează inflamațiile și iritarea pielii, are efect tensor și anti-îmbătrânire , ajută la reducerea petelor întunecate pe maini si fata si datorita proprietatilor antibacteriene are si actiune purificatoare.

CERAMIDE. Folosite pentru a reface și menține intactă bariera cutanată care se reduce odată cu îmbătrânirea. Ceramidele joacă un rol fundamental în prevenirea pierderii transepidermice de apă, în menținerea hidratării și elasticității pielii. UNT DE SHEA. Butyrospermum parkii este un emolient natural obtinut din nuci Vitellaria paradossa. Are proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene, protejează pielea, vindecă micile abraziuni, previne și reduce ridurile , hrănește. ULEI DE JOJOBA. Este o lipidă vegetală compusă dintr-un amestec de esteri de ceară, vitamina E, vitamine din complexul B, minerale precum zinc, cupru și iod. Uleiul de jojoba este un emolient foarte puternic. Menține pielea hidratată și o elasticizează, prevenind astfel uscarea și iritația acesteia. Atunci când învelișul hidrolipidic natural al pielii lipsește, consecințele sunt iritația și descuamarea.

Categories: