You are here:
SKU: E-51

Sexy

129,00 lei239,00 lei

Descoperă Sexy, o nuanță de pigment cu un roșu aprins, care este un adevărat simbol al feminității și senzualității. Această culoare se încadrează în gama neutră, ceea ce înseamnă că poate fi utilizată pe toate tipurile de ten, tonuri și subtonuri.

Pigmentul Sexy BIOTEK este de înaltă clasă, cunoscut pentru rezistența sa excelentă și pentru faptul că rămâne fidel culorii de-a lungul timpului. Acest pigment este extrem de concentrat, ceea ce îl face ușor de utilizat și asigură o retenție a culorii superbă. Este potrivit atât pentru machiajul permanent, cât și pentru microblading.

Toți pigmenții BIOTEK, inclusiv Sexy, sunt disponibili în recipiente de 7 ml și 18 ml. Ambalajul lor practic fără aer vă permite să utilizați produsul până la ultima picătură, evitând risipa.

Pigmentul Sexy este în conformitate cu regulamentele REACH și RESAP și respectă cele mai înalte standarde europene și americane. Este un produs vegan și nu este testat pe animale.

Alege pigmentul Sexy pentru a aduce o notă senzuală machiajului tău permanent sau microblading-ului. Cu această culoare intensă, vei străluci cu adevărat!

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: