You are here:
SKU: E15-62A

Sex on the beach

179,00 lei

În stoc

Descoperiți pigmentul „Sex on the Beach”, recomandat pentru nuanțe medium brown. Este o culoare ideală pentru machiaj semipermanent de sprâncene, special concepută pentru pixelare, pudrare intensă, pudrare soft, și tehnica cashmere. Acest pigment medium brown Sex on the Beach BIOTEK are o excelentă retenție în piele chiar de la prima trecere, rămânând foarte vizibil chiar și în timpul procesului de vindecare. Datorită consistenței sale lichide dar stabile, este ușor de implantat, reducând semnificativ timpul de lucru.

Capsula de 18 ml, airless, permite utilizarea până la ultima picătură de pigment. Pigmentul „Sex on the Beach” este perfect pentru efecte pixel, pudrare, și cashmere, garantând o vindecare perfectă fără modificări de culoare. Conform normelor REACH și RESAP, acest pigment este o alegere sigură și eficientă.

Toate nuanțele sunt neutre și perfect echilibrate, asigurând rezultate stabile și vindecate, fără tonuri roșii sau gri. Nu este necesară amestecarea a două culori sau adăugarea unui modificator. Se poate lucra în straturi cu nuanțe diferite. Linia Rapid Shading, la fel ca și linia sprâncenelor Biotek More Than Ever, este 100% anorganică. Toate culorile BIOTEK sunt echipate cu un Bio-coating special care protejează moleculele de pigment și previne orice fel de schimbare a culorii!

 

Dacă vrei să afli cum să faci tehnica Pixel Perfect folosind noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: