You are here:
SKU: E526A

Set 5 culori pudrare rapida

837,00 lei

În stoc

Descoperiți RAPID SHADING, o linie inovatoare de machiaj semipermanent pentru sprâncene de la BIOTEK, constând dintr-un set de 5 culori unice și 100% anorganice. Acest set pigmenti RAPID SHADING pentru sprâncene este special concepută pentru tehnici de pixelare, pudrare intensă, pudrare soft și cashmere.

Usor de implantat, acest set pigmenti RAPID SHADING pentru sprâncene vă va reduce timpul de lucru la jumătate. Iată recomandările pentru fiecare nuanță din kit:

Nuanțele sunt toate neutre și perfect echilibrate pentru a garanta rezultate stabile și vindecate, fără tonuri roșii sau gri. Nu este necesară amestecarea diferitelor culori sau adăugarea de modificatori de cromatică. Linia Rapid Shading, la fel ca și linia sprâncenelor Biotek More Than Ever, este complet anorganică, oferind astfel puritate și calitate maximă.

Toate culorile BIOTEK sunt echipate cu un Bio-coating special care protejează moleculele de pigment și previne orice fel de schimbare a culorii. Produse în Italia, pigmenții BIOTEK sunt conformi cu reglementările REACH și FDA, fiind vegani și netestați pe animale. Acest kit reprezintă o soluție completă pentru profesioniștii din domeniul machiajului semipermanent, oferind calitate, eficiență și versatilitate într-un singur pachet.

Dacă vrei să afli cum să faci tehnica Pixel Perfect folosind noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

 

Categories: