You are here:
SKU: E-06

BIOTEK San Paolo

124,00 lei237,00 lei

Explorați pigmentul San Paolo, o nuanță delicată de maro deschis cald, perfectă pentru sprâncenele care necesită un plus de căldură. San Paolo se distinge printr-o ușoară tendință roșiatică, fiind ideal pentru persoanele cu tonuri de piele reci sau pentru corectarea sprâncenelor cu nuanțe ușor gri-cenușii. Acest pigment concentrat de la BIOTEK asigură o reținere excepțională a culorii, fiind ușor de aplicat și menținând nuantele fidele în timp.

Pigmentul San Paolo, datorită texturii sale bogate și cremoase, este versatil pentru utilizare în machiajul permanent și microblading. Fiecare aplicare promite o acoperire completă și o durabilitate remarcabilă.

Caracteristici principale ale pigmentului San Paolo:

  • Disponibil în două mărimi: 7 ml pentru uz personal și 18 ml pentru profesioniști.
  • Produs în Italia, folosind materii prime de cea mai bună calitate.
  • Formula vegană și netestată pe animale, respectând normele europene și americane.
  • Ideal atât pentru machiaj permanent, cât și pentru microblading.
  • Acoperire completă și stabilitate a culorii, fără schimbări ale nuanței peste timp.

Pigmentul San Paolo vine într-un ambalaj practic fără aer, optimizând utilizarea produsului până la ultima picătură, fără risipă.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să cumperi noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici. BIOTEK garantează calitate și satisfacție, oferind culori uniforme și durabile pentru toate tipurile de sprâncene.

 

Categories: