You are here:
SKU: E15-35A

Royal Black

137,00 lei247,00 lei

Royal Black BIOTEK, un negru intens și de lungă durată, perfect pentru îndesirea genelor și crearea de eyeliner grafic.

Descoperiți pigmentul Royal Black BIOTEK, un negru intens și de lungă durată, ideal pentru îndesirea genelor și crearea unei linii grafice de eyeliner. Acest pigment oferă un contrast uimitor cu orice culoare a ochilor, fiind utilizat ca un dermograf ideal. Royal Black de la BIOTEK este recomandat pentru utilizare de către tehnicienii experimentați, deoarece prezintă un risc de migrare și nu este indicat să fie folosit în colțurile interne și externe ale ochiului, în zonele lacrimale.

Ambalajul lor practic fără aer asigură utilizarea completă a produsului, fără risipă, oferind astfel valoare maximă și eficiență în utilizare.

Conform cu standardele REACH și RESAP, pigmentul Royal Black este produs în Italia, folosind materii prime de înaltă calitate. Este vegan și netestat pe animale, respectând astfel reglementările europene și americane. Acest pigment este potrivit pentru machiaj permanent și microblading, oferind acoperire completă și stabilitate a culorii, fără modificări ale nuanței.

Alegerea pigmentului Royal Black de la BIOTEK pentru machiajul ochilor este o garanție a calității și a rezultatelor impresionante, oferind un look sofisticat și definitiv.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: