You are here:
SKU: E-09

BIOTEK Rome

124,00 lei237,00 lei

Descoperiți pigmentul Rome, un maro cald pentru sprâncene cu o ușoară tendință roșiatică. Acesta este ideal pentru lucrul la persoane cu tonuri reci de piele sau pentru corectarea sprâncenelor ușor gri-cenușii. Acest pigment maro cald Rome BIOTEK este recomandat în special pentru tenurile oliv sau cu subton rece, unde verdele este vizibil, și se potrivește de minune și pentru tenurile palide.

Pigmentul Rome de la BIOTEK, cu textura sa bogată și cremoasă, este excelent pentru utilizare atât în machiaj permanent, cât și în microblading, asigurând o acoperire completă și o culoare stabilă.

Caracteristici principale ale pigmentului Rome:

  • Disponibil în două mărimi: 7 ml pentru uz personal și 18 ml pentru profesioniști.
  • Fabricat în Italia, folosind materii prime de calitate superioară.
  • Vegan și netestat pe animale, respectând normele europene și americane.
  • Ideal pentru machiaj permanent și microblading.
  • Acoperire completă și stabilitate a culorii, fără modificări ale nuanței.

Ambalajul fără aer al pigmentului asigură o utilizare eficientă și minimă risipă.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să cumperi noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici. Alegeți pigmentul Rome de la BIOTEK pentru sprâncene naturale și echilibrate, perfect adaptate la diferite tonuri de piele.

Categories: