You are here:
SKU: 1009

Pigment Killer Kit Complet

1.479,00 lei

Pigment killer este un remover din clasa produselor medii ca actiune, un melanj de substante naturale care nu lasa cicatrici si scoate particulele de pigment din lucrarile de tatuaj sau micropigmentare nedorite sau gresite.

INDEPARTAREA TATUAJELOR CU PIGMENT KILLER

Este un procedeu clasic cu substante naturale, ce elimina tatuaje fara durere, cu rezultate vizibile de la prima sedinta. Produsul este fabricat in Germania.

Ingrediente: Sare de mare pura, hiydroxyetyl celuloza, extract de seminte de grapefruit, sorbat de potasiu, suc de frunze de aloe si apa purificata. Pigment Killer nu contine acizi de fructe. Contine compusi alcalini. Solutia Pigment Killer se introduce in piele cu aproape aceeasi tehnica prin care a fost facuta procedura de tatuaj sau micropigmentare. Pigment Killer contine substante ce ajuta la expulzarea moleculelor de pigmenti introdusi in piele. Indiferent de culoarea acestora, ii scoate la suprafata, impreuna cu limfa si solutia formand o crusta, iar dupa ce aceasta cade zona ramane curata, cu o tenta usor roz.

Pielea se vindeca natural, in jur de 30 de zile. Pigment Killer poate indeparta tatuaje cosmetice, micropigmentari si tatuaje corporale. Se pot aplica creme anestezice local la cererea clientului. Pigment Killer poate indeparta intr-o singura sedinta tatuajele cosmetice, daca acestea sunt micropigmentari la suprafata pielii. Sunt necesare mai multe sedinte daca s-a lucrat mai adanc sau daca in piele exista depozite de pigment dupa proceduri frecvente. Pigment Killer impinge pigmentii din straturile de piele catre suprafata pielii, urmand a fi eliminati prin caderea crustei formate din limfa, solutie si pigment. Fiind vorba de un proces de absorbtie in straturi este posibil sa necesite mai multe sedinte. In unele lucrari pigmentii din piele au fost indepartati aproape de 90% de la prima sedinta, tatuajul fiind executat la suprafata pielii, iar pigmentii cosmetici de o calitate buna raspund pozitiv la eliminare.

În stoc

Pigment killer full kit curs online

Primiti cel mai complex set ce are inclus:
– Manual printat;
– Stick-ul USB ce contine toate informatiile necesare. Videoclipuri despre tehnica de lucru pe toate cele 3 zone (sprancene, pleoape, buze) cu aparatul PMU si cu pen-ul de microblading;
– Formular de consimtamant client;
– Recomadari after care;
– Plan de tratament;
– Diploma de tehnician personalizata si
– 1 flacon Pigment Killer, toate  la doar 299 euro.

ATENTIE! Acesta fiind un produs profesional poate fi achizitionat doar de tehnicienii PMU sau tatuatori!

Achizițiile ulterioare de Pigment Killer vor fi făcute, desigur, la pretul de doar 99 euro. Comanda si livrarea pe teritoriul Romaniei se face in 24 de ore.
Pentru tari din UE sau din alte zone unde pretul curierului difera in functie de tara este in jur de 100 lei, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la elizanae@yahoo.com sau 0721531269 pentru stabilirea si comunicarea detaliilor.

Ca valabilitate se recomanda de catre producator chiar daca este capsula model airless, 12 luni de la deschidere.

 

Categories: