You are here:
SKU: E-08

BIOTEK Paris

124,00 lei237,00 lei

Descoperiți pigmentul Paris, o nuanță de maro neutru perfectă pentru sprâncene, potrivită pentru toate tipurile de ten. Datorită tendinței sale neutre, acest pigment maro neutru Paris BIOTEK este ideal pentru tehnicienii începători sau pentru cei care nu pot aprecia cu certitudine scala Fitzpatrick. Un aspect unic al acestui pigment este utilizarea unui coating special, care previne virarea culorii. Acest procedeu nu doar că etanșează pigmentul în piele, dar calmează și hrănește zona tratată, permițând o retenție mai bună a pigmentului și menținând fidelitatea culorilor pe termen lung.

Pigmentul Paris de la BIOTEK, cu textura sa bogată și cremoasă, este optim pentru utilizare atât în machiaj permanent, cât și în microblading. Oferă acoperire completă și o stabilitate remarcabilă a culorii.

Caracteristici principale ale pigmentului Paris:

  • Disponibil în două mărimi: 7 ml pentru uz personal și 18 ml pentru profesioniști.
  • Fabricat în Italia, utilizând materii prime de înaltă calitate.
  • Vegan și netestat pe animale, respectând normele europene și americane.
  • Ideal pentru machiaj permanent și microblading.
  • Acoperire completă și stabilitate a culorii, fără modificări ale nuanței.

Pigmentul este ambalat într-o sticlă fără aer, asigurând o utilizare eficientă și minimă risipă.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să cumperi noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, vizitați fișa tehnică BIOTEK aici. Cu Paris, fiecare tehnician poate obține sprâncene naturale și armonioase, indiferent de tipul de ten.

Categories: