You are here:
SKU: E-12

BIOTEK New York

124,00 lei237,00 lei

Descoperiți pigmentul New York, un maro închis și cald, ideal pentru sprâncenele utilizate în machiajul semipermanent. Apreciat în mod special de tehnicienii din zonele de mijloc și nord europene, acest pigment maro închis cald New York BIOTEK este recomandat pentru cei cu tenuri măslinii și un fototip mai rece. Acest pigment are o ușoară tendință caldă datorită aportului său de culoare roșie, făcându-l ideal pentru lucrul pe persoane cu tonuri reci de piele sau pentru corectarea sprâncenelor ușor gri-cenușii.

Culoarea New York de la BIOTEK, cu textura sa bogată și cremoasă, este excelentă atât pentru machiajul permanent, cât și pentru microblading, asigurând o acoperire completă și o stabilitate remarcabilă a culorii.

Caracteristici principale ale pigmentului New York:

  • Disponibil în două mărimi: 7 ml pentru uz personal și 18 ml pentru profesioniști.
  • Fabricat în Italia, folosind materii prime de calitate superioară.
  • Vegan și netestat pe animale, respectând normele europene și americane.
  • Ideal pentru machiaj permanent și microblading.
  • Acoperire completă și stabilitate a culorii, fără modificări ale nuanței.

Ambalajul fără aer al pigmentului asigură o utilizare eficientă și minimă risipă.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să cumperi noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici. New York de la BIOTEK este alegerea ideală pentru sprâncene intense și naturale.

Categories: