You are here:
SKU: E-10

Mykonos

129,00 lei239,00 lei

Descoperiți pigmentul Mykonos, un maro închis rece perfect pentru sprâncene, recomandat pentru tehnicile de machiaj permanent și microblading, inclusiv tehnici fir cu fir, pudrare sau cashmere, în special pentru satene sau brunete. Pigmentii BIOTEK, inclusiv Mykonos, se disting prin tehnologia lor revoluționară de coating, care previne virarea culorii. Acest pigment maro închis rece Mykonos BIOTEK prezintă o ușoară tendință rece datorită conținutului său de verde, fiind ideal pentru tenuri cu subtonuri calde sau pentru corectarea sprâncenelor care au devenit ușor roșiatice. Cu o acoperire excelentă și o stabilitate remarcabilă, Mykonos asigură rezultate consistente și de lungă durată.

Caracteristici principale ale pigmentului Mykonos:

  • Disponibil în două mărimi: 7 ml pentru uz personal și 18 ml pentru profesioniști.
  • Fabricat în Italia, cu materii prime de înaltă calitate.
  • Vegan și netestat pe animale, respectând normele europene și americane.
  • Ideal pentru machiaj permanent și microblading.
  • Acoperire completă și stabilitate a culorii, fără schimbări ale nuanței.

Ambalajul fără aer al pigmentului asigură o utilizare eficientă și minimă risipă.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să cumperi noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici. Alegeți Mykonos pentru sprâncene naturale, intense și armonioase, perfect adaptate la diferite tipuri de ten și păr.

Categories: