You are here:
SKU: E15-61A

Moskow mule

197,00 lei

În stoc

Descoperiți pigmentul Moskow Mule, recomandat pentru nuanțe de dark blond sau light brown. Acest pigment este ideal pentru machiaj semipermanent de sprâncene, special conceput pentru tehnici de pixelare, pudrare intensă, pudrare soft, și cashmere. Acest pigment dark blond/light brown Moskow Mule BIOTEK are o excelentă retenție în piele chiar de la prima trecere, menținându-se foarte vizibil chiar și în timpul procesului de vindecare. Datorită consistenței sale lichide dar stabile, este ușor de implantat, ceea ce înseamnă că veți lucra doar jumătate din timp.

Capsula de 18 ml, airless, permite utilizarea până la ultima picătură de pigment. Pigmentul Moskow Mule este perfect pentru efecte pixel, pudrare și cashmere, garantând o vindecare perfectă fără modificări de culoare. Conform normelor REACH și RESAP, acest pigment este o alegere sigură și eficientă.

Nuanțele sunt neutre și perfect echilibrate, asigurând rezultate stabile și vindecate, fără tonuri roșii sau gri. Nu este necesară amestecarea a două culori sau adăugarea unui modificator. Se poate lucra în straturi cu nuanțe diferite. Linia Rapid Shading, la fel ca și linia sprâncenelor Biotek More Than Ever, este 100% anorganică. Toate culorile BIOTEK sunt echipate cu un Bio-coating special care protejează moleculele de pigment și previne orice fel de schimbare a culorii!

 

Dacă vrei să afli cum să faci tehnica Pixel Perfect folosind noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: