You are here:
SKU: E-19

Mineral Red

129,00 lei239,00 lei

Cu pigmentul Mineral Red Biotek, adăugați profunzime și căldură oricărui machiaj permanent sau procedură de microblading. Acest pigment este ideal pentru a îmbogăți și a încălzi alte culori, fiind totodată eficient în corectarea virărilor în verde. Simplu de utilizat, adăugați Roșul Mineral în capsulă pentru a transforma și a intensifica nuanțele de bază, creând efecte de culoare mai calde și mai vibrante.

Pigmentul Mineral Red BIOTEK, disponibil în cantități de 7 ml și 18 ml, ambalat în sticle fără aer pentru o utilizare eficientă și fără risipă. Aceste culori sunt vegane, nu sunt testate pe animale, și respectă strictele reglementări europene și americane. Descărcați formularul de conformitate REACH și RESAP de aici.

Ideal pentru specialiștii în PMU, Pigmentul Roșu Mineral de la Biotek asigură acoperire completă și stabilitate cromatică, garantând că nuanța rămâne consistentă și vibrantă de-a lungul timpului. Descoperiți puterea și versatilitatea acestui pigment de calitate superioară de la Biotek, un must-have în arsenalul oricărui artist PMU.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Categories: