You are here:
SKU: E-11

BIOTEK Milan

124,00 lei237,00 lei

Descoperiți pigmentul Milan, o nuanță mereu solicitată datorită echilibrului său perfect. Este un maro închis neutru ideal pentru sprâncene, recomandat tehnicienilor PMU pentru versatilitatea sa în a se potrivi cu toate tipurile de păr saten și brunet. Acest pigment maro închis neutru Milan BIOTEK are o tendință neutră, ceea ce îl face perfect pentru lucrul pe toate tenurile neutre cu sprâncene maro închis. Se adaptează bine atât pe subtonuri calde, cât și reci.

Pigmentul Milan de la BIOTEK, cu textura sa bogată și cremoasă, este excelent pentru utilizare atât în machiajul permanent, cât și în microblading. Oferă o acoperire completă și o stabilitate remarcabilă a culorii.

Caracteristici principale ale pigmentului Milan:

  • Disponibil în două mărimi: 7 ml pentru uz personal și 18 ml pentru profesioniști.
  • Fabricat în Italia, cu materii prime de înaltă calitate.
  • Vegan și netestat pe animale, respectând normele europene și americane.
  • Ideal pentru machiaj permanent și microblading.
  • Acoperire completă și stabilitate a culorii, fără schimbări ale nuanței.

Ambalajul fără aer al pigmentului asigură o utilizare eficientă și minimă risipă.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să cumperi noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici. Alegând Milan de la BIOTEK, vă asigurați de sprâncene naturale și armonioase, adaptate la diferite tipuri de ten și păr.

Categories: