You are here:
SKU: E-15

Miami

129,00 lei239,00 lei

Descoperiți pigmentul Miami, un maro foarte închis și cald, ideal pentru sprâncenele brunetelor care caută o nuanță intensă și remarcabilă. Acest pigment maro închis cald Miami BIOTEK se distinge printr-o ușoară tendință caldă / roșie, fiind perfect pentru persoanele cu tonuri reci de piele sau pentru corectarea sprâncenelor ușor gri-cenușii. Datorită intensității sale, acest pigment trebuie folosit cu prudență și cunoaștere avansată în colorimetrie.

Pigmentul Miami de la BIOTEK, cu textura sa bogată și cremoasă, este excelent pentru utilizare atât în machiaj permanent, cât și în microblading, oferind acoperire completă și o culoare stabilă.

Caracteristici principale ale pigmentului Miami:

  • Disponibil în două mărimi: 7 ml pentru uz personal și 18 ml pentru profesioniști.
  • Fabricat în Italia, folosind materii prime de calitate superioară.
  • Vegan și netestat pe animale, respectând normele europene și americane.
  • Ideal pentru machiaj permanent și microblading.
  • Acoperire completă și stabilitate a culorii, fără schimbări nedorite ale nuanței.

Ambalajul fără aer asigură o utilizare eficientă și minimă risipă.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să cumperi noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici. Alegeți Miami de la BIOTEK pentru sprâncene puternic definite și pline de personalitate.

Categories: