You are here:
SKU: E-30

Medium 3

127,00 lei237,00 lei

Descoperiți pigmentul Medium 3 de la BIOTEK, cea mai caldă nuanță din gama lor, o culoare superbă  ideală pentru dermopigmentare. Medium 3 este o culoare intermediară a pielii, cu un substrat ușor galben, excelentă pentru dermopigmentare paramedicală sau corecții în proceduri de PMU și Microblading.

Pigmenții BIOTEK, inclusiv Medium 3, sunt disponibili în recipiente de 7 ml și 18 ml. Ambalajul lor practic fără aer permite utilizarea completă a produsului, fără risipă, asigurând astfel eficiență și valoare maximă pentru fiecare utilizare.

Produs integral în Italia cu materii prime de înaltă calitate, Medium 3 este vegan și netestat pe animale. Este potrivit pentru machiaj permanent și microblading, oferind acoperire completă și stabilitate a culorii, fără modificări ale nuanței.

Alegerea pigmentului Medium 3 de la BIOTEK pentru procedurile estetice și reconstructive este o garanție a calității, asigurând o integrare perfectă cu tonurile naturale ale pielii și necesitățile specifice de camuflaj.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: