You are here:
SKU: E-29

BIOTEK Medium 2

124,00 lei237,00 lei

Descoperiți pigmentul Medium 2 de la BIOTEK, a doua nuanță din gama lor pentru machiaj permanent și dermamedical, ideală pentru acoperirea cicatricilor și a areolelor în urma procedurilor chirurgicale. Medium 2 este o nuanță neutră cu un echilibru perfect între alb și galben. Acest pigment este excelent pentru dermopigmentări paramedicale, corecții în PMU și Microblading.

Pigmenții BIOTEK, inclusiv Medium 2, sunt disponibili în recipiente de 7 ml și 18 ml. Ambalajul lor practic fără aer permite utilizarea completă a produsului, fără risipă, asigurând eficiență maximă și valoare sporită pentru fiecare utilizare.

Produs integral în Italia cu materii prime de înaltă calitate, Medium 2 este vegan și netestat pe animale. Este recomandat pentru machiaj permanent și microblading, oferind stabilitate culorii pe termen lung, fără schimbări ale nuanței.

Alegerea pigmentului Medium 2 de la BIOTEK pentru procedurile estetice și reconstructive este o garanție a calității, asigurând o integrare perfectă cu tonurile naturale ale pielii și necesitățile specifice de camuflaj.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: