You are here:
SKU: E-28

Medium 1

127,00 lei237,00 lei

Descoperiți pigmentul Medium 1 de la BIOTEK, o nuanță intermediară perfectă pentru procedurile de camuflaj și acoperire a cicatricilor. Acest pigment are un subton ușor galben, fiind alegerea ideală pentru dermopigmentarea paramedicală și corecțiile în machiajul permanent și microblading. Pigmenții BIOTEK, inclusiv Medium 1, sunt fabricați integral în Italia din materii prime de înaltă calitate.

Ceea ce face pigmentul Medium 1 să iasă în evidență este faptul că este vegan și nu a fost testat pe animale. Acest pigment oferă o acoperire completă și rămâne stabil în timp, fără schimbări ale culorii, ceea ce îl face potrivit pentru rezultate de lungă durată.

Recipientele de pigment BIOTEK sunt disponibile în două dimensiuni, 7 ml și 18 ml, iar ambalajul practic fără aer vă permite să utilizați fiecare picătură fără risipă. De asemenea, puteți descărca formularul REACH și RESAP pentru informații suplimentare și detalii tehnice.

Alegerea pigmentului Medium 1 de la BIOTEK pentru procedurile estetice și reconstructive este o garanție a calității. Încurajăm explorarea acestui pigment pentru rezultate remarcabile în machiajul permanent și dermopigmentare.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: