You are here:
SKU: E15-63A

Martini

179,00 lei

În stoc

Descoperiți pigmentul Martini, recomandat pentru nuanțe de dark brown. Acest pigment este ideal pentru machiaj semipermanent de sprâncene, special conceput pentru tehnici de pixelare, pudrare intensă, pudrare soft și cashmere. Martini are o retenție excelentă în piele chiar de la prima trecere, rămânând foarte vizibil chiar și în timpul procesului de vindecare. Datorită consistenței sale lichide dar stabile, este ușor de implantat, reducând timpul de lucru la jumătate.

Capsula de 18 ml, airless, permite utilizarea până la ultima picătură de pigment. Pigmentul Martini este perfect pentru efecte pixel, pudrare și cashmere, garantând o vindecare perfectă fără modificări de culoare. Conform normelor REACH și RESAP, acest pigment este o alegere sigură și eficientă.

Nuanțele sunt neutre și perfect echilibrate, asigurând rezultate stabile și vindecate, fără tonuri roșii sau gri. Nu este necesară amestecarea a două culori sau adăugarea unui modificator. Se poate lucra în straturi cu nuanțe diferite. Linia Rapid Shading, la fel ca și linia sprâncenelor Biotek More Than Ever, este 100% anorganică. Toate culorile BIOTEK sunt echipate cu un Bio-coating special care protejează moleculele de pigment și previne orice fel de schimbare a culorii!

 

Dacă vrei să afli cum să faci tehnica Pixel Perfect folosind noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

 

 

Categories: